Neutelings Riedijk Architects wint competities in Duitsland en Frankrijk

Neutelings Riedijk Architects

Neutelings Riedijk Architects wint competities in Duitsland en Frankrijk

Klasse Natuurwetenschappen

Riedijk Architects (Rotterdam), onder leiding van ons gewaardeerde KVAB-lid Willem Neutelings, komt als winnaar uit de bus in zowel de Soravia- als de Cité des Imaginaires-wedstrijden.

Voor de Soravia-competitie werkte het kantoor samen met Kollektif landscape (Gent) aan de herontwikkeling van het voormalige Thyssen-industrieterrein in Köln-Ehrenfeld in Keulen (foto: Neutelings Riedijk Architects).

Het innovatieve ontwerp voorziet in een levendige mix van historisch behoud en eigentijdse architectuur, met een duurzame, cultureel rijke gemeenschapskern in het vooruitzicht. Lees er hier mee over: https://neutelings-riedijk.com/news/winning-soravia-competition-transfor...

 

Voor de oproep Cité des Imaginaires en Grand Musée Jules Verne werden ze uit méér dan 160 inzendingen geselecteerd. Met hun duurzame circulaire ontwerp voor de 'Moulins de Nantes' (CAP44) zetten ze in op duurzaamheid en flexibiliteit, met ruimtes die kunnen worden aangepast voor tentoonstellingen, evenementen en gemeenschapsactiviteiten. 

Meer info vind je hier: https://neutelings-riedijk.com/news/win-design-competition-for-cite-des-....